obrechye.ru

Пластичност на малите усти за да се вратат поранешните видови

Во денешниот свет, веројатно можеш да подобриш сè. Пластичноста на малурницата не е исклучок. Оваа хируршка операција е дизајнирана да ја поправи и зголеми естетската привлечност на интимната област на женското тело, така што таа може да се релаксира со својот партнер, што е многу важно во сексуалниот живот. Големината и обликот на лабиите се менува, со што се елиминираат комплексите кај жената, нормализирање на психолошката состојба. Според пресметките на американските статистичари, околу 25 проценти од зрелите жени и млади девојки се крајно незадоволни од обликот и големината на лабите, многумина сакаат да ги намалат. Ова е причината зошто оваа операција е доста распространета кај жените.

пластика од мали магииПластичната хирургија е доделена поради следните причини:

- Губење на еластичноста и намалување на тургорот како резултат на генетска предиспозиција - хипотрофија.

- Големи димензии, што создава непријатност, поради тоа, жената се појавува многу комплекси. Промената на големината на лабијата може да се појави во случај на промена на хормоналната позадина, како и после острата загуба на тежината и по породувањето.

Но, постојат контраиндикации за операцијата. Прво, ова се заразни болести, а исто така и лоша крвна коагулација и акутни воспалителни процеси.

интимна хирургијаИнтимна хирургија - техника на изведување на операцијата на "пластични мали лабии"

Хируршката интервенција бара стационарни услови. Во споредба со другите операции, тоа се врши брзо, со текот на времето потребно е повеќе од 50 минути. Бидејќи хируршката интервенција е незначителна, лекарите за минимална штета на телото го трошат под локална анестезија. Главната задача е да се направи форма и големина на овие женски органи блиски до идеалот. Малите лабија во изменета состојба не влијаат на чувствителноста на интимната зона на жената.

Пластичност на мали лабии - хипертрофија

Во случај на хипертрофија, хирургот прави мал уреден инцизија, по што вишокот на ткивото се отстранува. По заздравувањето, сосема е незабележливо што постоеше операција, бидејќи шевовите се применуваат независно апсорбирачки и тенки атрауматски врвови. Естетиката на лабијата во овој случај е беспрекорна. Благодарение на техниката на липофилирање, ризикот од отфрлање и постоперативните компликации е минимален. Пластичноста на малите усти е прилично честа операција кај жените. Ги нормализира гениталните органи, враќајќи ги старите форми.

интимна хирургијаПо оперативен период

По операцијата, малите мачнини не болат. Единствениот симптом е поддуеност. Таа едвај забележлива, па пациентот не чувствува непријатност. Секоја лузна е добро третирана со посебен антисептик. За долгорочна анестезија, така што пациентот може безбедно да се врати дома, хирургот внесува антисептик со долго дејство во секоја усна. Сексуалниот контакт со партнер е забранет 20 дена. Пластичноста на малите усти ги претвора соништата на жените во реалност, целосно го менува својот интимен живот.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Херпес на лабиите. Третман и превенцијаХерпес на лабиите. Третман и превенција
Воспаление на лабите.Воспаление на лабите.
Пластична хирургија на градите: дали вреди да се прави?Пластична хирургија на градите: дали вреди да се прави?
Зголемен халос - дали е патологија?Зголемен халос - дали е патологија?
Зошто нема оргазам?Зошто нема оргазам?
Чешање во интимната зона кај жените: Причини и последициЧешање во интимната зона кај жените: Причини и последици
Како да се намали градитеКако да се намали градите
Болките се повредени. Што може да биде?Болките се повредени. Што може да биде?
Болки во лабите: со што е поврзано?Болки во лабите: со што е поврзано?
Лабиопластика: пред и потоа. Осврти, цениЛабиопластика: пред и потоа. Осврти, цени
» » Пластичност на малите усти за да се вратат поранешните видови