obrechye.ru

Најдобрата комедија во светот со "чиста" хумор

Кино е прекрасен начин да се потопи во друг свет, во поатрактивна атмосфера на реалноста. Од средината на дваесеттиот век, активно ги замени сите уметнички форми, останувајќи единствениот вистински уникатен спектакл. Историјата на киното е добро запаметена кога се родени жанрови, изградени се правила и закони. Приближувајќи се кон дваесет и првиот век, кинематографијата веќе беше совршено свесна за тоа што е способна и што сака.

Денес не можеме да го замислиме секојдневниот живот без филм. Секој ден го одвојуваме времето за да ги разгледуваме сите филмови, без разлика дали станува збор за стари домашни слики или нови холивудски филмови. Неодамна, компаниите почнаа активно да го промовираат жанрот на комедијата. Реструктуирањето на воспоставените норми, режисерите на новата генерација почнаа да воведуваат во нив повозбудлив полнење. Така, жанрот е повторно како Петнајдобрата комедија во светотФеникс, се прероди од пепелта.

Денес можете лесно да најдете некои листа на најдобрите комедии. На него ќе има достоен филм. Најдобрата комедија во светот, ми се чини, ова е "Еден дома". Ова е прекрасно структуриран и снимен филм со посебен допир. По гледањето, секогаш добивате добро расположение за долго време. Најдобрата комедија во светот треба да дише во гледачот толку силен позитивен што тој не може да остави впечаток долго време. Таа мора да го збогати со смеа, не испружена од сите видови глупави банали, туку со чист хумор.

најсмешната комедијаДруга многу смешно комедија - "Голема трка", како и сите филмови со учество на познатата трио Советскиот актери: Џорџ Vitsin, Јуриј Nikulin, Евгениј Morgunov. Со нивното учество, секоја слика има своја посебна боја и го заситува гледачот со толку многу позитивни дека е доволен за неколку дена. Секоја фраза од овие филмови влезе во секојдневниот речник. Во прилог на погоре, совршен пример за тоа е слика на познатиот американски режисерот Били Вајлдер "Некои Like It Hot", "Апартман", "Возбуда Fortune" и многу други. Тој го разви и го збогати овој жанр со нови смешни акценти и забавни ситуации.

Секој од нас има своја најдобра комедија во светот. Во оваа категорија ги упатуваме оние филмови кои секоја година нè зачувуваат со нивната боја и хумор, донесувајќи весели бои на нашиот секојдневен сив живот. Сакаме да се смееме. Тоа е убаво и корисно. Сакаме силни приказни кои даваат задоволство и се обвинети за прекрасно позитивно расположение. Секој таков филм е најдобрата комедија во светот. Смеата не може да се лаже: ние секогаш забележуваме лага и невистина.листа на најдобрите комедии

Денес светот е заглавен во вулгарни верзии на жанрот на комедијата. Стана смешно што во минатото изгледаше срамно и ниско. Се повеќе и повеќе шеги се однесува на глупоста на луѓето. Овој хумор постепено умира. Иако киното брзо се движи напред, комедијата сè уште останува "најспоро" во развојот на жанрот. Нејзиниот напредок целосно зависи од тоа колку е исмејуван прецизно, квалитетно, духовито и чисто нашиот живот со вас. Но, способноста да се смееш на себе си е една од највредните квалитети на една личност.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Военото руско кино е секогаш популарноВоеното руско кино е секогаш популарно
Хумор и добри американски комедииХумор и добри американски комедии
Најдобра младинска комедија 2013Најдобра младинска комедија 2013
Добра руска комедија - мелем за душатаДобра руска комедија - мелем за душата
Комедија на ужасите: и страшно и смешноКомедија на ужасите: и страшно и смешно
Интелектуално кино: листа за прегледИнтелектуално кино: листа за преглед
Комедија мелодрама. Листа на добри филмовиКомедија мелодрама. Листа на добри филмови
Современа кинематографија. Што е трилер?Современа кинематографија. Што е трилер?
Најдобрата комедија од минатата годинаНајдобрата комедија од минатата година
Ден на кино: настан во културниот живот на земјатаДен на кино: настан во културниот живот на земјата
» » Најдобрата комедија во светот со "чиста" хумор