obrechye.ru

Луксузниот парфем Каролина Херера 212 ВИП - знак на стил и елеганција

Раѓањето на мирис Каролина Херера 212 ВИП беше vzmozhno низ безграничната талент на големиот мироварец-предава од Алберто Morillas, швајцарскиот од шпанско потекло, чие име гордо го краси како раководство на пазарот парфеми како "Цвет од Кензо", "ЦК Еден", "Bvlgari BLV", " Chic "од Каролина Херера и многу други.

carolina herrera 212 vipСоздавање мириси, Алберто како сликање слики, мешање состојки, како обоени бои, постигнувајќи само право сенки и мирис Carolina Herrera 212 ВИП авторот насликал со помош на најблагородните тонови. Со додавањето на името претенциозно "ВИП", авторот не се обидува да го адресира неговото создавање само на оние дами чие ниво на благосостојба е определено од голем број нули: тој се однесува на жените чии состојба на умот и начинот на живот, а не големината на чантата, е достоен за оваа елитна титула. 212 ВИП Carolina Herrera - мирис за независни, намерни, амбициозни и интелигентни дами. Таа ја надополнува вродената доверба на таквите девојки со мекост, убавина - елеганција, стил на експресивност. Според планот Каролина Hereira помлади Morillas и разновиден вкус: хармоничен откривајќи во секојдневна употреба, мирис обвива сопственик на светлина, светлината Перо на гарденија и мошус.

Комбинирање на највисоко потрошувачот производ својства со финес надворешниот изглед, луксузни Каролина Херера 212 ВИП добива добро заслуженото прво место меѓу жените од сите возрасти, овозможувајќи им да се открие нивната индивидуалност и посебност, создавање на нови слики и изненадувачки другите. Овие духови се собираат боја тивка утро, светол ден и огнена брилијантноста на ноќта градот, тие ќе бидат до тебе цел ден, и вашиот изглед само ќе предизвика восхит и признание, затоа што веќе се достоен место во листата на ВИП! Па доста истите зборови, драги жени, се фрлам во бездната на заднината страст, инспириран лет на имагинацијата и ентузијастички нежност, заедно со ексклузивна мирисот на парфемот раце ненадмината господар чија рака создава само ремек-дела достојни за светска слава!

Сподели на социјални мрежи:

Слични
`Каролина Херера`: духовите што го менуваат светот`Каролина Херера`: духовите што го менуваат светот
Каролина. Име. Вредност и влијаниеКаролина. Име. Вредност и влијание
Аромите на Chypre се оригинална парфемна линијаАромите на Chypre се оригинална парфемна линија
Ели Сааб: духовите што ги освојуваат вистинските дамиЕли Сааб: духовите што ги освојуваат вистинските дами
Дали Андер Херера ќе стане клучен играч на Манчестер Јунајтед?Дали Андер Херера ќе стане клучен играч на Манчестер Јунајтед?
Парфем 212 VIP Каролина Херера: опис на мирисот, композицијата и освртиПарфем 212 VIP Каролина Херера: опис на мирисот, композицијата и осврти
Carolina Herrera CH Men, машки мирис: опис на мирис, освртиCarolina Herrera CH Men, машки мирис: опис на мирис, осврти
Парфем CH (Carolina Herrera): опис, видовиПарфем CH (Carolina Herrera): опис, видови
Тоалетна вода `Булгари`: опис на најдобрите машки и женски аромиТоалетна вода `Булгари`: опис на најдобрите машки и женски ароми
Тоалетна вода Каролина Херера: класична и модернаТоалетна вода Каролина Херера: класична и модерна
» » Луксузниот парфем Каролина Херера 212 ВИП - знак на стил и елеганција